StudieBudgetPlan > Informatie

Studeren zonder financiële zorgen met het StudieBudgetPlan

De rekening van de studieboeken komt altijd ongelegen. Net na de vakantie en net na allerlei andere onkosten, zoals die nieuwe fiets, schoolagenda en alle andere schoolspullen. Het StudieBudgetPlan biedt uitkomst!

StudieBudgetPlan geeft u extra financiële ruimte tot € 3500,- om de studiekosten van uw kind(eren) te spreiden. StudieBudgetPlan schiet de rekeningen voor en u betaalt terug in het door u gewenste aantal maanden. StudieBudgetPlan; Simpel, duidelijk en flexibel.

Voor schoolboeken en andere schoolgerelateerde zaken

Jaarlijks maken duizenden ouders gebruik van StudieBudgetPlan. De één gebruikt StudieBudgetPlan alleen voor de betaling van studieboeken en de ander gebruikt StudieBudgetPlan ook voor de aanschaf van school gerelateerde zaken, bijvoorbeeld een laptop of fiets. Het kan allemaal.

Het StudieBudgetPlan is uiterst flexibel. Het is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van ouders met schoolgaande en studerende kinderen.

Totale flexibiliteit. Bepaal zelf in hoeveel maanden u betaalt

StudieBudgetPlan staat voor flexibiliteit. U bepaalt niet alleen welke kosten u wilt betalen met uw StudieBudgetPlan u bepaalt ook nog eens in hoeveel termijnen u wilt betalen. School en studieboeken betaalt u alleen standaard in maximaal 12 maanden terug. Zo beschikt u elk jaar over tegoed op uw StudieBudgetPlan om de boeken te betalen.

Bij alle andere rekeningen en schoolgerelateerde kosten bepaalt u zelf de looptijd of maandtermijn. Zo betaalt u die nieuwe fiets in 24 maanden terug, maar de nieuwe laptop in 36 maanden. Zelf berekeningen maken? Klik dan hier.

Thuis zelf alles regelen

Betalingen van uw StudieBudgetPlan doet u gewoon thuis via Internet. Met uw eigen persoonlijke inlogcodes. U kunt alleen geld overmaken naar uw eigen rekening of de rekening van de aangesloten boekhandel. Zo is veiligheid gegarandeerd. Hebt u andere rekeningen die u wilt betalen met uw StudieBudgetPlan, dan maakt u het geld snel en gemakkelijk over naar uw eigen betaalrekening.

Aanvragen

Honderden ouders gingen u voor in het spreiden van de studiekosten van haar schoolgaande kinderen. Wilt u hen voorbeeld volgen? Aanvragen via internet gaat snel en simpel, klik hier voor het aanvraagformulier. Bellen kan ook, neemt u dan contact op met 010-2339507

Aanvragen van StudieBudgetPlan is geheel kosteloos, u betaalt pas bij de eerste opname.